söndag, september 16, 2007

Vi kan känna oss säkra ute i mörkret.

igår var det party. kom på det rätt sent så drog ner jossa och anna till mig en snabbis innan vi skulle fortsätta våran kväll hos partymatte. johanna dissade oss och valde andra planer för kvällen. menmen, liveet måste fortsätta ändå eller hur?
kvällen hos matte var helt okej.
Men det roligaste på hela kvällen var helt klart på våran vandring hem(från haga). så när vi är typ vid hagaskolan så hittar vi en liten trehjuling, en sån där som man hade typ på dagis med tramporna där framme på hjulet:)
iallafall så traskade jag, jossa o sebbe vidare..(anna försvann ett tag men vi tänkte inte så mycket på det)
och plötsligt hör man anna komma störtandes på den där lillcykeln i full fart så tramporna bra shwissar(?) och anna skriker: HJÄLP! HJÄLP! HJÄLP! hela vägen ner för backen.
Plötsligt hör vi nått i buskarna i skogen mellan vägen o gångvägen, där kommer en kille springandes. han trodde nog att anna verkligen skrek på hjälp, att hon höll på att bli våldtagen eller dylikt. men när han såg oss andra asgarva förstog han att det inte var nån fara och vände.

Vi måste sluta använda ordet hjälp, om det inte är emergency!


När jag kom hem var jag tvungen att steka upp en hel äcklig fläskfile som det var tänkt att jag o johanna skulle gjort till middag men vi åt för sen lunch så vi sket i det.. så det var bara att ställa sig o skära upp o steka den. mitt i natten fy. sen kom johanna så vi åt lite kött och sen gick vi och la oss.
tidig morgon, har jobbat idag. Hur kallt som helst frös arslet av mig!

1 kommentar:

Anonym sa...

Du förgyller min vardag, sunshine!