onsdag, januari 04, 2012

Nyar pa phiphi!

Dom tva veckorna med Anna och Johan gick sjukt fort, forst Koh Lanta en vecka over jul och sedan Phi phi en vecka over nyar.
Koh Lanta var supermysigt med massor av strandrestauranger och barer man kunde hanga pa. Tyvarr sa var det lite svart for Anna att ta sig nagonstans men vi bodde jattefint med altan och sadar, sa vi hade manga myskvallar pa altanen med spel och massa prat.
Sedan var det dags for Phiphi som vi gruvat oss lite over for Annas skull eftersom det ar en o utan tuktuks eller taxisar i huvudtaget, men det gick bra och vi hade det jattemysigt pa vart hotell med pool som hade utsikt over hela stranden :)
Pa nyarsaftonen blev det finmiddag med svensk pannbiff och hemlagad mos med brunsas och lingonsylt(!) saaaa gott! (vi har borjat skriva en lista over saker som vi ska ata nar vi kommer som vi saknat) sedan blev det nagra drinkar och fest pa stranden vid tolvslaget dar det var en jakla massa fyverkerier och dans!

Nu har vi akt vidare till Patong i Phuket for pa fredag ska vi aka harifran till Bali och vara dar sista tiden (inte langt kvar nu!). Men idag var faktiskt forsta dagen som jag kande att jag verkligen langtade hem..kommer val fa ata upp dom orden efter nagra dagar hemma i sverige:P

Inga kommentarer: