fredag, december 09, 2011

Mot Thailand

Vi fortsatte vara i stort sett sängliggande så åkte till sjukhuset igår och det var ju minst sagt en upplevelse. Vi fick ett namn i receptionen på hotellet på en doktor som kunde engelska vilket var jäkligt tur för det fanns ju ingen reception på sjukhuset utan vi fick gå runt som två vilsna och fråga oss fram bland salarna och alla pekar åt olika håll som vanligt! Stålsängar bredvid varandra med sjuka patienter som man ser bilder från krigsskadade ligger uppradade med olika krämpor och brutna ben och armar. Det var väl inte så illa om man kollade närmare men det kändes som att vi var helt fel iallafall. 
Tillslut hittade vi vår läkare och fick ta blodprov, sen satt dom som massa slangar och proppar på kroppen för att kolla nånting med hjärtat, sen fick vi komma in i ett rum där de låg en gravid kvinna som gjorde ultraljud, (vad gör vi här?!) men då ser vi som fler som sitter i samma rum på kö för att också få göra ultraljud, inget privatliv här inte! Haha. Tillslut får vi lägga oss och dom gör ultraljud på magen och ryggen. Det konstateras iallafall efter alla prov att vi blivit matförgiftad, så vi får antibiotika. Och såklart så är det inte nog med det, jag får någon allergisk reaktion på medicinen och han hade inget annat att erbjuda så nu är jag utan medicin iallafall.
Men Amanda mår bättre och jag mår lite bättre iallafall så nu sitter vi på flygplatsen i Nha Trang i Vietnam och tänker ta oss till Thailand! Där hoppas vi på en riktig antibiotikakur och massa sol så vi får bli brun och ha kul någongång!! :D 

Inga kommentarer: