måndag, maj 10, 2010

måndag

Har hittat fler ställen med internet, säsongen drar igång mer och mer för varje dag. man upptäcker nyöppna ställen hela tiden nu känns de som :)
har infört att vi ska ha lördagslyx så vi inte sitter hemma varje dag innan jobbet och så, vi måste börja göra saker annars kommer vi gå under!
ska få låna grannhotellets pool gratis så imorn ska vi upp i tid och sola och bada :)

idag fick jag jobba extra splittat pass så först 10-14 o sen 18-23 och igår jobbade vi 9-19. jobbar med malin nu och jobbet känns mycket bättre nu när man känner butiken och jobbar med "en av oss". är inte alls lika taggad på att söka nytt jobb. har träffat andra svenskar här som jobbar typ 13 timmar om dan varje dag och har inget fast boende så vi har det nog rätt bra ändå.

har inte så mycket mer nytt att skriva.. hoppas ni mår bra hemma i regniga hagel sverige! :)

2 kommentarer:

Unknown sa...

Klart du ska rida ut ledan och stanna kvar allt blir bättre efter ca en månad, då man kan man allt och alla rutiner och har massor med nya kompisar. Du kommer att ha fullt upp och glömma bort tiden , hemma finns alltid kvar nu ska du njuta.Hemlängtan kommer och går, och du får ju inga sommarjobb om du kommer hem, nu när du inte sökt ngt. STANNA med MAJA och ha KUL!!!!!Det är många som gärna skulle byta med er! Ni är ju flera tjejer som kan peppa varandra.
Kram på dig Annelie

LeeLoo sa...

hihi! visst är det bra när man upptäcker att man inte har det så illa ändå!? ;-) Ibland är det bra att jämnföra