torsdag, maj 20, 2010

torsdag

såhär ser det ut utifrån där vi bor. det är ett gammalt hotell med lägenheter bakom de här och en tom pool..

jag och maja gick ner och kollade in affärerna som finns här innan jobbet häromdan, och det är inte många.. men finns en bra klädaffär iallafall som heter Londonclothing som är snordyr såklart. menkommer nog köpa iallafall nånting innan jag åker hem. har hittat en klänning för 400, inte alltför mycket. men med vår dåliga lön så betyder det två dagars jobb, haha!

igår for vi in till ayia napa för att socialisera oss lite och göra nått i huvudtaget efter jobbet istället för att sova, kliva upp, äta, gå till jobbet.. gick hem o fixade oss efter jobbet och tog taxi in vid 1 och efter den billigaste utgången om man inte räknar taxiresan, hittills så kom vi hem vid 4-5 tiden.
börjar få mer och mer hemlängtan, jobbet är långtråkigt och det finns inte så himla mycket att göra här än sola på dagarna och gå ut på kvällarna. kanske låter skönt men det känns långtråkigt nu faktiskt.. ska gå ut här i protaras imorn också och ge boogie och 2euros drinkarna en till chans ;) hoppas på mer folk ute då!


3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Denise!

Hoppas att du står ut med din hemlängtan tills oktober. Vi kanske ses.

Du får åka till Agya Napa där det är lite mer håll igång. Vi älskar det stället ;)

Kram Gerd och Lars

LeeLoo sa...

ROLIGT ATT LÄSA, VAD FIN DU ÄR! jAG OCH PAPPA HAR KOLLAT IN DIG PÅ BLOGGEN HAN ÅKTE HEM I HELGEN VI HAR HAFT DET JÄTTE BRA

Unknown sa...

Snälla D du ger väl inte upp nu, det är ju nu säsongen börjar och ni kan börja ha lite KUL...här hemma händer ju inget...INGET!!!!
Du är 20 och ska sola jobba och festa, inte åka hem och ångra att du for hem...Fråga mig JAG VET!!!!!

Alla längtar hem, men va fan du har ju roligare där nere.GARANTERAT!!!!
Du längtar efter luftspöken , helt fel grejer.
Kram på dig skitunge!