torsdag, oktober 11, 2007

jag ser det snöar

När jag sa igår till mina vänner att det skulle snöa idag så trodde ingen på mig. Men titta ut nu vänner, det snöar :D I hate to say I told ya so! Denisé är eran nya smhi.
Har precis avnjutit en inte allför glamorös middag.. blir inte så när jag inte orkar gå och handla. mamma och pappa kommer nog inte uppskatta att det är tomt i kylskåpet när dom kommer hem imorgon och är vrålhungrifg, därför har jag istället bakat en kaka till dom. Den står i ugnen nu, hoppas den blir god -annars blir det inte mycket att hurra för. Hoppas dom blir glada :)

Igår höll jag på att förstöra pipelines enda ugn och spis, jag fattar inet att jag lyckas råka ut för allt.. Jag och Maja skulle baka två äppelpajer till cafét som var igår kväll (som blev jätteäcklig för övrigt). Iallafall så skulle jag vrida på ugnen men den där vridgrejen satt fast så jag tog i också lossnade vridgrejen och lamporna slocknade (dom som visas när spisen eller ugnen är på, den lyste för jan höll på att koka pasta) och allt eftersom slutatde jans pasta koka.
Tillslut så lyckades nån händig vrida på ugnen utan nån som helst aning om hur många grader ugnen var inställd på, så dom var inne i ugnen i typ 1.5-2 timmar.

Och idag fick vi låna nyckeln för de andra gick ut och åt, när vi skulle låsa upp fastnade nyckeln i låset och jag trodde vi skulle bryta av nyckeln som vi tog i! Men tillslut fick vi ut den och fick stå ute och frysa tills dom kom tillbaka från lunchen istället.

Nu ska jag damsuga huset och börja på mitt naturkunskapshemprov som ska vara inne imorn, jag börjar i god tid som vanligt.

Inga kommentarer: