lördag, november 19, 2011

GOA!

(torsdag)
Hittade ett flyg till Goa och nar vi skulle ga och hora med taxikillarna om pris till Candolim dar vi nu ar sa ville dom ha 1000rupies=150kr for en 45min resa. det var det billigaste som gick att fa, sa en annan backpackerkille som hette Ran skulle at samma hall fraga om vi ville dela med han sa det blev billigare. Sa det gjorde vi saklart.

Alla har i Indien kor som darar som sagt och vi har sagt till varan hundra ganger att det ar konstigt att vi inte sett nagon olycka an for alla kor med typ tva centimeters mellanrum till bilen brevid om ens det. Iallafall sa kor aven denna chauffor som en galning och vi skriker till da och da for att vi tror att vi ska krocka med en motande lastbil el sa. Och ratt vare ar sa kor han jattemycket at vanster och ner som i ett dike och skrapar hela bilen mot en stenmur. Ran som satt fram med oppet fonster fick massa damm och skrap pa sig annars sa gick det bra for varan del iallafall.
Det ar typ som jattedjupa diken pa sidan om vagarna har och var, typ dubbelt sa breda som trottoarer fast nerat och typ en halvmeter djupa.
Det kom massa folk som forsokte hjalpa till men det var ju omojligt att lyfta upp en bil, det kom iallafall en annan taxigubbe till slut som var snall och skjutsade oss gratis resten av vagen :)


Kom fram och hiittade ett rum och han med ett kvallsdopp och en ol i solnedgangen. Nasta morgon blev det stranden hela dagen lang, fran frukost och tills solen gick ner igen..


sedan sjalvklart gar det inte en dag utan att natt skit ska handa, vare sig det ar tappa passet, kora av vagen eller som att kliva i koskit!!


Nu (lordag) har vi akt vidare till Vagator som verkar valdigt trist sa vi aker nog vidare imorgon igen for vi ar lite uttrakade och vill ha lite partaj!

1 kommentar:

Anonym sa...

men fy, läskigt. Jätte kul att få följa er på bloggen. Ta det fint nu flickor. kram dessan, take care/Lee