onsdag, november 30, 2011

Vietnam

Jamen dasa, vi overlevde moppeturen och kom fram alldeles toktidigt till flygplatsen, dom hade inte ens tant lamporna dar, haha! men vi ville ju vara ute i tid som sagt ifallatt det skulle handa natt pa vagen med mopparna. Efter manga flyg och manga vantetimmar kom vi fram till Ho chi minh city i Vietnam och hangde pa grabbarna till ett hotell dom visste till som heter Lan Anh. Bor pa en backpacker gata, och det ligger valdigt centralt till. kom fram vid 13-14 tiden pa dagen. Hittade ett stalle att ata pa och gick en gata ner sedan orkade vi inte langre och det borjade sporegna. Det oste verkligen ner, har aldrig varit med om sa stora droppar nagongang! blv dyngsura pa bara nagon meter..
Vi gick tillbaka till rummet for att vila lite men somnade pa engang (typ klockan 18) och sov anda tills halv 9 imorse, en riktigt god natts somn med AC och allt, vilket lyx!

Har gatt pa tva stora marknader idag, Saigon Square och Ben Thanh, gigantiskt med allt mojligt. shoppade lite behovliga saker ;) Har bokat en nattbuss harifran till Nha Trang som tar ca 9-10 timmar och gar 9ikvall.. kanns ju inte sa jattespannande men ett billigt satt att ta sig runt och det ar iallafall liggplatser istallet for sittplatser sa ska bli kul att se hur det ser ut, hoppas man kan somna bara sa tiden gar fort! Bilder kommer senare, allpackning ligger inlast pa ett rum nu.
Min gamla mobil som jag hade med mig funkar inte med ett simkort har sa kopte den billigaste jag kunde hitta sa nu har jag ett vietnamnummer :)
allt ar snorbilligt har och jaklar vad man kan pruta!!
Langtar till stranden nu igen, Ho chi minh ar bara en storstad sa det blir sa himla varmt har! Hoppas pa att vi hittar ett bra dykarstalle som vi kan ta dykarcertifikatet pa bara, men allt loser sig pa vagen har vi markt vid det har laget :)

Inga kommentarer: