söndag, november 27, 2011

Sista dagen i Indien

Batturen igar var val inget att hoja till skyarna direkt. men vi fick iallafall se delfiner simma runt lite, sa himla fina djur! Hoppas vi kommer till natt stalle pa var resa dar man far mojlighet att simma med dom :) Fick se "Honeymoon island" som det var sa mycket hogvatten att man bara sag stenar, och "Butterfly island" var en liten ful strand och dar dom sa att det var klart vatten (det ar inte klart vatten nanstans har i goa vad vi sett) sa grabbarna hoppade i med cyklopen men sag saklart ingenting, haha! Vad man an fragar har sa svarar dom som inte ar sa bra pa engelska yes och skakar pa huvudet som att dom menar nej, valdigt forvirrande! Sedan stannade vi till och fiskade med en lina lindad runt en plastflaska, har behovs inget fiskespo inte! alla fick nagra smafiskar utom jag, men jag hade o andra sidan tur nar vi spelade finns i sjon kvallen innan :) (mer bilder pa amandas blogg da jag glommer bort kameran hela tiden)
Batturen tog bara tva timmar sa grabbarna hyrde moppar ocska gav vi oss av till en strand en bit harifran dar det var lite storre vagor. stranden var dock mycket fulare ocksa var det ratt mulet hela dagen. men vi fajtades med vagorna ett tag och nu ar man van med saltvatten i ogonen kan jag lova! vi har ocksa blivit mastare pa att kasta frisbee, det ar ju askul!
Nar vi skulle aka vidare gick Niklas moppe sonder, som alla andra delar av hans kropp gjort hitills pa deras resa haha! Han har inte haft turen med sig alltsa! Sa vi begav oss hemmat istallet for vi ville shoppa lite och skulle ta ut pengar for boendet har och kolla upp kostnaderna for att skicka hem saker.. Men vi har lagt ner dom planerna nu och satsade pa annan shopping ist. Vi kopte nagra ringar som vi prutade ner ratt sa bra, vi borjar bli bra pa det har! ibland kommer man pa sig sjalv att man star och tjurar om 10rupies vilket ar 1,50kr da skamms man ju nastan.

Pa kvallen var det dags for ett annu storre Silent party, det smaregnade da och da under hela kvallen vilket maste varit ett straff fran ovan for det ar den enda gangen jag plattat haret pa dom har tva veckorna! Iaf sa gick jag och Amanda dit och det var mycket mer folk an sist, och nu fanns det tre olika kanaler att valja mellan. men musiken var ratt kass anda sa vi blev aldrig riktigt pa humor, men vi gav det en chans till klockan slog 3 och det borjade sporegna da gick vi hem. Idag blev det en kortis pa stranden for det har varit halvmolnigt och vi ville upp och boka en resa till Vietnam. Sa nu ar den bokad och imorgon beger vi oss pa vara moppar mot flygplatsen tidigt pa morgonen med risk for felkorningar. Tror vi ska ta dykarcertifikat dar, hoppas pa det!

Vi ar iallafall nojd med var tid i Indien, det har varit jakligt haftigt att se ett sant annorlunda land. Trodde anda att det skulle likna Thailand lite men det gor det inte for fem ore. Vi funderade pa om vi skulle vilja aka hit igen, men da aker jag nog hellre och ser natt helt nytt land. Ar nog mest besviken pa att sanden inte ar lika vit och vattnet sa klart och turkost som jag trott att det skulle vara har. Men samtidigt ar alla valdigt snalla har och det ar en helt annan kansla an i Thailand, det gar helt enkelt inte att forklara..

Niklas pa Agonda beach


Pa silent partyt

Inga kommentarer: